18
Mayıs
2024
Cumartesi
SEYHAN - ADANA

Kanalda can pazarı

Adana’da genç bir kadın, alkol aldıktan sonra tartıştığı sevgilisine sinirlenip sulama kanalına atladı. Sevgilisinin ardından sulama kanalına atlayan adamı ve kadını ,polis ekipleri can simidi ile kurtararak kıyıya çıkarttı.

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Kıyı Boyu üzerindeki Özen Köprüsü’nde meydana geldi. İddiaya göre, birlikte alkol alan S.K. (28) isimli kadın ile sevgilisi B.B. (26) belirlenemeyen bir nedenle kavga etmeye başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenen genç kadın alkolün de etkisiyle kanala atlayarak intihar etmek istedi. B.B. de kız arkadaşının ardından suya atlayarak S.K.’yi kurtarmak istedi. Akıntının etkisiyle kıyıya çıkamayan sevgililerin ‘yardım’ çığlıkları üzerine çevre sakinleri durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine hemen olay yerine gelen ekipler, can simidi ile sevgilileri sudan çıkarttı. Alkolün de etkisiyle burada bir süre ayağa kalkamayan sevgililer, uzun süre birbirine sarıldı. Polis ekiplerinin ısrarı üzerine çift, ambulansa bindirilerek Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2012 Salı 09:26:55
Güncelleme :17 Temmuz 2012 Salı 09:29:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?