26
Mayıs
2024
Pazar
SEYHAN - ADANA

Karı koca birlikte dalıyorlar

KARI KOCA BİRLİKTE DALIYORLAR

Adana'nın merkez ilçesi Seyhan Belediyesi'nde tiyatro müdürü olarak görev yapan Mehmet Yakut ile eşi Muazzez Yakut, yaz-kış hafta sonları tatil yapıyorlar. Karız koca doğa yürüyüşü, rafting, dalış sporlarına merak sardı. 5 kişi ile başladıkları sporda 70 kişiye ulaştılar.

Mehmet Yakut(40), memur olmaları nedeniyle hafta sonu tatillerini kendilerine doğanın kollarına atarak geçirdiklerini söyledi. Yakut, 5 yıldızlı otelde tatil yapmak yerine, doğa sporları yaparak kamp çadırlarında yatmayı tercih ettiklerini belirterek, "Kimilerine göre rezil bir yaşam diyor, ama biz otel odalarına kendimizi kapatmak yerine doğayı tercih ediyoruz" dedi.

Adana'nın adliye kavgaları ve asayiş olayları ile kötü anıldığını, bu kötü imajı silmek için çalıştıklarını da söyleyen Yakut, "Eşime ile nişanlı iken dalması için çok yalvardım önce kabul etmedi. Bir daldıktan sonra sudan çıkmaz oldu. Şimdi benden daha çok doğa ve su sporlarına ilgi göstermeye başladı" diye konuştu.

Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü kurduklarını ve doğa yürüyüşlerinde ve dalış sporunda yanlarında telsizler, ilk yardım malzemeleri, kurtarma için dağcılık ekipmanlarını da bulundurduklarını kaydeden Mehmet Yakut, "Mersin'de Boğsak'a yaptığımız gezimize 38 kişi katıldı. Bunlardan 24'ü denize dalış yaptı. Eşimle benim en büyük zevkim denize dalış gerçekleştirmektir" şeklinde konuştu.

KARI KOCA BİRLİKTE DALIYORLAR
KARI KOCA BİRLİKTE DALIYORLAR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2010 Cumartesi 13:48:55
Güncelleme :3 Temmuz 2010 Cumartesi 13:49:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?