18
Mayıs
2024
Cumartesi
SEYHAN - ADANA

Katilinin adını söyledi öldü

Adana'da genç bir şahıs evinin yakınlarında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Gencin yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirerek intikam yemini etti.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Narlıca Mahallesi 56054 Sokak'ta meydana geldi. Saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda; iddiaya göre daha önceden aralarında husumet bulunan Ahmet Alat (18) ile Aslan T. arasında tartışma yaşandı.

Tartışmanın büyümesinin ardından Aslan T., belindeki silahı çıkarıp iki el ateş ederek, Ahmet Alat'ı karın boşluğu ve sırtından vurdu. Ağır yaralanan Alat, çevredikilerin durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine, olay yerine gelen ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Alat, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu sırada cinayete kurban giden Alat'ın annesi gözyaşlarına hakim olamadı. Annenin feryatlarının yanı sıra, Alat'ın bir başka yakını olayı gerçekleştiren kişilerden intikam alacağını söyleyerek yemin etti. Alat'ın yakını olduklarını belirten ve hastaneye gelen bir başka grup ise Acil Servis bölümüne girerek arkadaşlarını görmek istedi. Hastanenin içine girerek taşkınlık yapan gruba polis müdahale etti. Taşkınlık yapan 4 şahısın ikisi uzun süre dirensede, gözaltına alınmaktan kurtulamadı. Bu sırada diğer iki şahıs hastaneye geldikleri araca binerek hızla olay yerinden uzaklaştı.

Vurulan şahsın yakınlarına, "Beni Aslan T. vurdu" dediği ileri sürüldü. Hastanedeki yaşam mücadelesini kaybeden Ahmet Alat'ın cenazesi ise Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis cinayet zanlısını yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı. Bölgede yapılan tüm arama çalışmalarına rağmen cinayet zanlısı yakalanamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2010 Salı 14:53:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?