18
Mayıs
2024
Cumartesi
SEYHAN - ADANA

Küçük Dikili lise istiyor

KÜÇÜK DİKİLİ SORUNLAR YUMAĞI

Adana'nın merkez Seyhan ilçesine Küçük Dikili Mahallesi Mahalle Muhtarı Ömer Gökçe, mahallenin en büyük sorunun lise eksikliği olduğunu söyledi.

12 yıldır Küçük Dikili'de muhtarlık yapan Ömer Gökçe Mahallelerinin en büyük sorunu lisenin olmaması olduğunu ifade ederek, "Maddi geliri iyi olmayan ailelerin çoğu burada oturmakta, bu yüzden öğrencilerin çoğu liseye gidememektedir. Bizim için buraya lise yapılması çok önemlidir. Valiliğimize müracaat ettik ama hiçbir sonuç alamadık" dedi.

Gökçe, ilkokul yollarının çok tehlikeli olduğunu, araçların hızlı geçmesi nedeniyle öğrencilerin hayatlarını tehdit ettiğini belirterek, "Araçların okul yolunda hızlı seçmesi kaza oranını artırıyor. Yol kenarlarına kaldırım yapılmasını istiyoruz."dedi.

TEDAŞ'a çalışmalarından dolayı teşekkür eden Gökçe,"Bizim önemli eksiklerimizden biride sokak lambalarının olmaması ve olanların da ise bozuk olmasıdır. Bunların onarımının yapılması bizi sevindirecektir. TEDAŞ'tan ayrıca faturalarımızı yatırmak için Küçük Dikili'ye bir şube açmanızı istiyoruz'' diye konuştu.

Yol sorununa da değinen Muhtar Gökçe, ana ve ara yollarının yapılmasını isteyerek şunları söyledi:

"Halktan şikayet gelince biz de sıkıntı yaşıyor sorunların çözülmesini istiyoruz. Halk memnun olduğu sürece biz de memnun oluruz."

KÜÇÜK DİKİLİ SORUNLAR YUMAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 17:13:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?