26
Mayıs
2024
Pazar
SEYHAN - ADANA

Kursiyerler sınavda ter döktü

SEYMER İNGİLİZCE KURSİYERLERİNİN SEVİYE TESPİT YARIŞMASI HEYECANI

Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezleri’nde (SEYMER) İngilizce kurslarına devam eden kursiyerler ‘İngilizce Seviye Tespit Sınavı’nda birbirleriyle yarıştı.

Seyhan Kültür Merkezi Seramik Sanatları SEYMER’de İngilizce öğretmenlerinin gözetiminde gerçekleştirilen sınava, yabancı dil eğitimi verilen 9 SEYMER’den en başarılı 10 öğrenci katıldı. 3 etaplı sınavda kursiyerlere 10 çeviri, 5 kelime sorusu ve 5’de kelime oyunu sorusu yöneltildi.

Bir saat süren sınavın ardından öğrencilerin sınavda aldıkları notların hesaplanması için jüri bir değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantının ardından Tellidere SEYMER öğrencisi Aylin Çaylı birinci, Gürpınar SEYMER’den Burak Akçataş ikinci ve Kültür Merkezi Seramik Sanatları SEYMER’den de Nurdan Yıldırım üçüncü oldu.

Sınavda dereceye giren öğrencilere ödülleri Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk ve SEYMER Koordinatörü Nurten İrday tarafından verildi. İngilizce Seviye Tespit Sınavı’nda dereceye giren öğrencilere ödül töreninde yine SEYMER kursiyerleri tarafından hazırlanmış el emeği göz nuru seramik ve cam süsleme eserlerinin verilmesi de ayrı bir anlam kattı.

Belediye Başkanı Azim Öztürk, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Bina yaparız hizmet götürürüz; ama en büyük hizmet insana yapılandır. Daha önemlisi İnsanların eğitimi ile ilgili doğrudan faaliyet daha da önemlidir. SEYMER’lerde kursiyerler sadece boş zamanlarını değerlendirmiyorlar. Toplumda önemsendiklerini hissediyorlar. Burada aldıkları eğitimle aile bütçelerine katkı sağlıyorlar” dedi.

SEYMER İNGİLİZCE KURSİYERLERİNİN SEVİYE TESPİT YARIŞMASI HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2010 Cuma 18:33:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?