22
Mayıs
2024
Çarşamba
SEYHAN - ADANA

Öğrencilere torbacı uyarısı

Adana'nın merkez Seyhan İlçe Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Çay, öğrencileri, okul önlerindeki "torbacı" diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına karşı uyardı. 

Çay, Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Borsa Lisesi 1. sınıf öğrencilerine "Uyuşturucu ve Zararlı Alışkanlıklar" konulu konferans verdi. Borsa Lisesi Çok Programlı Salon'da gerçekleştirilen konferansa, öğrencilerin yanı sıra öğretmenler katıldı. Sigara, uyuşturucu ve bağımlılık yapan maddelerin gençler arasında kullanımının hızla yayıldığını ve bunun genellikle özenti ile başladığını belirten Çay, gençleri, okul önlerindeki "torbacı" diye tabir edilen uyuşturucu tacirlerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

Zabıta Müdürü Çay, hazırladığı slaytları da öğrencilere izleterek, bu görüntülerden ders alınmasını, temiz toplumun ancak sağlıklı bireylerle mümkün olabileceğini kaydetti.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2007 Cumartesi 12:18:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
m.turhan IP: 88.232.85.xxx Tarih : 6.06.2007 20:29:45
bırak sayın müdürüm bu torba morba işlerini türkiyede ibadetin gizli yapıldığı bu zamanda yakaladığın veya içenleri hangi yolla yapmamalarını veya içmemelerini ikna edecen bırak ne yaparlarsa yapsınlar yeşilay haftası bence büyük bir yalan pisliklerden uzak durmak için ne yapacan islamı anlatacan islamın direği ne namaz onuda bu memelekette kılmak nerdeyse yasak ozaman sigara içme alkol alma namaz kılma oruç tutma fuhuş yapma o yasak bu yasak birinden biri yasaklanır hepsi birden yasaklanırsa burda bir sakatlık var demektir.