19
Mayıs
2024
Pazar
SEYHAN - ADANA

Olan esnafa oldu

TEDAŞ KAZDI, BELEDİYE İHMAL ETTİ, YAĞMUR VURDU

Adana'daki önceki gün öğleden sonra etkili olan şiddetli yağış, hayatı olumsuz etkilerken, Abidinpaşa Caddesi'ndeki bazı tekstil firmalarını tam anlamıyla perişan etti.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Abidinpaşa Caddesi, tarihi Gülek Eczanesi ile Şefike Hatun Camii arasındaki sokakta TEDAŞ tarafından yer altı kablo çalışması sebebiyle kazılan yollar, Seyhan Belediyesi tarafından geçen 1 aylık süreçte asfaltlanmayınca olan esnafa oldu. Aşırı yağışların etkisi ile yolun kazıldıktan sonra mıcırla kapatılan bölümlerinden mal dolu bodrum ve depolarına akıntıyla baskına uğrayan esnaf perişan oldu. Bir anda depodaki tekstil ürünleri sular altında kalan birçok esnaf, yetkililerin duyarsızlığına isyan etti.

Kazılmış yolun tamir edilmesi için önce TEDAŞ'ı aradıklarını "Biz yolun tamiri için gerekli masrafı Seyhan Belediyesi'ne ödedik" cevabı alınca da belediyeyi aradıklarını ifade eden esnaf İlyas Demir, "Belediye yetkilileri, yolu yapmak için ellerinde asfalt olmadığını söyledi 1 aydır sokak bu halde iken şiddetli yağmur yüzünden dükkanlarımızın deposu, zemin katları sular altında kaldı. Binlerce liralık zararımız var. Zaten işlerimiz bozuktu, şimdi biz ne yapacağız, derdimizi kime anlatacak, zararımızı nasıl telafi edeceğiz" diye isyan etti.

TEDAŞ KAZDI, BELEDİYE İHMAL ETTİ, YAĞMUR VURDU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2010 Pazar 12:23:03
Güncelleme :2 Mayıs 2010 Pazar 13:07:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?