17
Mayıs
2024
Cuma
SEYHAN - ADANA

Otomobil çalıp kuyumcu soydular

Adana’nın merkez Seyhan İlçesi, Yeşilevler Mahallesi’nde meydana geldi. Barış Caddesi üzerinde bulunan Çetinkaya Kuyumculuk’a gelen kimliği tespit edilemeyen 2 kişi, iş yerinde bulunan kuyumcunun oğlu 16 yaşındaki Rahmatullah Çetin’e adres sordu. Dükkanda bulunan genç sorulan adresi öğrenmek için bitişikteki işyerine gidince şahıslar kuyumcu dükkanının kasasındaki 1 milyar lira, 100 dolar ile 200 euroyu alarak 80 KF 247 plakalı otomobille kaçtılar.

Olaydan yarım saat sonra dükkana gelen bir müşterinin çeyrek altın bozdurmak istemesi üzerine kasanın boş olduğunu farkeden Rahmatullah Çetin, polisi arayıp işyerine gelen 2 kişiden birinin başına silah dayayıp soygun yaptığını söyledi. Olay yerine gelen polise ifade veren Çetin, şahısların başına silah dayamadığını, adresi öğrenmek için bitişikteki dükkana girdikten sonra işyerlerinin soyulduğunu söyledi.

Olayla ilgili araştırma yapah polis, şahısların çalıp soygun yaptığı otomobili, İsmetpaşa Mahallesi, 36. Sokak içerisinde terk edilmiş olarak buldu. Kuyumcu dükkanındaki genç ile görgü tanıklarının da teşhis ettiği otomobilin sabah saatlerinde Bağlar Polis Merkezi civarında çalındığı anlaşıldı.

ADANA (İHA) -
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2004 Perşembe 17:18:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?