25
Mayıs
2024
Cumartesi
SEYHAN - ADANA

Polisten fazla kaçamadı

ADANA'DA KALAŞNİKOF OPERASYONU

Adana'da yapılan bir operasyonda bisiklet ile seyir halindeki bir kişide Kalaşnikof marka uzun namlulu silah ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Kocavezir Mahallesi'nde bulunan Güney Kuşak Bulvarı Meydan Kavşağı'nda yaşandı.

İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçıklık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir ihbar üzerine Güney Kuşak Bulvarı'ndan gelen bisikletli Atay B.'nin (33) uzun namlulu Kalaşnikof marka silah taşıdığını öğrendi. Bunun üzerine bulvar üzerine ekipleri göndererek bisikletli şahıs takip edilmeye başlandı.

Bir süre şahsı takip eden polisler tam şahsı almak üzereyken şahıs bisikletle kaçmaya çalıştı ancak polisin yaptığı başarılı operasyonla yakalandı. Şahsın üzerinden bir adet çanta içine konmuş uzun namlulu Kalaşnikof marka silah, silaha ait 2 adet şarjör, 40 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan şahıs emniyete getirilerek sorguya alındı. Şahsın, silahı nereye götürdüğü ve silahın daha önce herhangi bir olaya karışıp karışmadığı araştırılıyor.

Şahsın daha önceden uyuşturucu satmak ve adam yaralamadan sabıkası olduğu belirlendi.

ADANA'DA KALAŞNİKOF OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 21:30:14
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 21:37:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?