25
Mayıs
2024
Cumartesi
SEYHAN - ADANA

Portakal kavgası kötü bitti

ÇOCUKLARIN PORTAKAL TARTIŞMASI CİNAYETLE BİTTİ

Adana'da bir çocuğun portakal çalması üzerine çıkan tartışma, bir hafta sonra bıçaklı kavgaya dönüşünce, çocuklardan biri öldü, kardeşi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün, merkez Seyhan ilçesi, Akkapı Mahallesi'nde bulunan Seyhan Belediyesi Çocuk Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, bir hafta önce Şahin G. (12) parkın yanında bulunan bahçeden bir portakal aldı.

Bu sırada bahçenin bekçisi, Şahin G.'yi yakalayarak dövdü. Bunun üzerine Şahin G.'nin ağabeyi Gökhan G. (13) bekçiyle tartıştı. Bekçide tartışmadan sonra arkadaşlarını çağırdı. Bahçeye gelen M.C.A. (14) ve arkadaşı A.Y. (15) ile Gökhan G. ve kardeşi Ş.G. (12) arasında tartışma çıktı. Bu sırada çevreden geçenler kavgayı ayırdı.

Bu olayın üzerinden yaklaşık bir hafta geçtikten sonra Gökhan G. ile kardeşi Şahin G. yine parkın yanından evlerine giderken M.C.A. ve A.Y. ile karşılaştı. Çocuklar arasında sataşmanın ardından tartışma çıktı. Tartışma bıçaklı kavgaya dönüşünce M.C.A. ve arkadaşı A.Y. yanlarında bulunan bıçakları çıkartarak Gökhan G. ve kardeşi Şahin G.'yi bıçakladıktan sonra kaçmaya başladı. Gökhan G. ve kardeşi yaralı halde zanlıları kovalamaya başladı. Yaklaşık 300 metre kovalamacadan sonra yere düştü.

Gökhan G. kanlar içindeyken arkadaşı Sergen A.'yı telefon ile arayarak, "Acil gel" dedi. Bu arada, çevrede bulunanlar da kaçan zanlıların peşinden giderek onları yakalayıp polise ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen polis zanlıları gözaltına alarak Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürdü. Yaralılar ise Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Gökhan G. hastanede hayatını kaybetti. Kardeşi Şahin G'nin ise yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

Bugün ailenin evinde yas vardı. Baba Gülhan Güler (40), eşinin perişan olduğunu, çocuklarından birinin bir portakal yüzünden öldüğünü diğer oğlunun ise yoğun bakımda olduğunu belirterek, "Ben bu işin peşini bırakmayacağım. Çocuklarımı öldürenler cezasını çekecek" dedi.

Gökhan G.'nin arkadaşı Sergen A. ise arkadaşının yaralı halde kendisini arayarak "Acil gel" dediğini belirterek, "Ben olay yerine geldim ama arkadaşım kanlar içindeydi. Bir portakal için bu yapılır mı?" diye konuştu.

Gökhan G.'nin diğer arkadaşı Salih A. (15) ise parka geldiğinde kanlı ceketleri gördüğünü, bir hafta önce kavga eden Gökhan ve kardeşinin bu kişilerle parkta karşılaştığını ve daha sonra kavga ettiğini bu nedenle bıçaklandıklarını söyledi.

ÇOCUKLARIN PORTAKAL TARTIŞMASI CİNAYETLE BİTTİ
ÇOCUKLARIN PORTAKAL TARTIŞMASI CİNAYETLE BİTTİ
ÇOCUKLARIN PORTAKAL TARTIŞMASI CİNAYETLE BİTTİ
ÇOCUKLARIN PORTAKAL TARTIŞMASI CİNAYETLE BİTTİ
ÇOCUKLARIN PORTAKAL TARTIŞMASI CİNAYETLE BİTTİ
ÇOCUKLARIN PORTAKAL TARTIŞMASI CİNAYETLE BİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2010 Çarşamba 14:07:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
meltem can meral IP: 85.99.39.xxx Tarih : 28.09.2013 15:36:30

seni seviyoruz gökan abi hep gönlümüzdesin seni hiç unutmicagız seni seviyorum gökan abibn kuzenin meltem allah bellalarını veriir seni bıçaklayanların