25
Mayıs
2024
Cumartesi
SEYHAN - ADANA

Reşat 3 gündür kayıp!

ZİHİNSEL ENGELLİ ÇOCUK ÜÇ GÜNDÜR KAYIP

Adana'da, sabah ayrıldıktan sonra bir daha eve dönmeyen zihinsel engelli çocuktan 3 gündür haber alınamıyor. Yakınları çocuğun hayatından endişe ediyor.

Merkez Seyhan ilçesi, Küçükdikili Çınarlı Mahallesi'nde yaşayan 15 yaşındaki zihinsel engelli Reşat Timur, cumartesi günü sabah evden ayrıldıktan sonra bir daha dönmedi. Yakınları, zihinsel engelli çocuğun bulunması için Şakirpaşa Polis Merkezi'ne başvurdu.

Kardeşinden 3 gündür haber alamadıklarını ve hayatından endişe ettiklerini belirten Abdulbaki Timur, "Kardeşim daha önce de sabah çıkar akşam saatlerinde eve gelirdi. Biz de bu nedenle akşama kadar hiç endişe etmedik. Çünkü o mahalledeki akrabalarımızı gezer akşam eve gelirdi. Ancak bu kez gelmedi" dedi.

Zihinsel engelli olmasına rağmen adını ve adresini söyleyebildiğini anlatan Timur, şöyle konuştu: "Kardeşimin hayatından endişe ediyoruz. Bizim buralarda hiç çocuk kaybolması ya da kaçırılması olmadı. Ancak kardeşim üç gündür kayıp. Mahallede aramadığımız tarla, sormadığımız ev kalmadı ancak onu bulamıyoruz. Gün geçtikçe hayatından daha fazla endişe ediyoruz."

ZİHİNSEL ENGELLİ ÇOCUK ÜÇ GÜNDÜR KAYIP
İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2010 Pazartesi 12:14:32
Güncelleme :1 Ekim 2010 Cuma 21:49:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?