25
Mayıs
2024
Cumartesi
SEYHAN - ADANA

SBŞT'den "Plastik Hayatlar"

SBŞT,

Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu (SBŞT), Diyarbakır Valiliği ile İl Emniyet Müdürlüğü’nün Sosyal Destek Programı (SODES) çerçevesinde, ‘Bir Çocuk Okut, Bir Aile Kurtar’ projesi kapsamında düzenlenen organizasyonda Diyarbakır’da bir hafta süreyle "Plastik hayaletler" adlı oyunu sahneledi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nün özel davetiyle bu şehre giden SBŞT oyuncuları ‘madde bağımlılığının zararlarının anlatıldığı’ iki perdelik Plastik Hayatlar isimli tiyatro oyununu Diyarbakır Orhan Asena Devlet Tiyatrosu’nda sahneledi.

8 Şubat’ta başlayan ve bir hafta süren oyunun ilk gösterimine Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam’ın yanı sıra şehirde çeşitli kurumlarda görev yapan çok sayıda bürokrat, binlerce lise öğrencisi ve vatandaşlar katıldı.

Diyarbakır Valisi Mutlu ve Emniyet Müdürü Sağlam, SBŞT oyuncularının ortak olarak düzenledikleri programa iştirakleri ve bu süredeki başarılı performanslarına teşekkür etti. Vali Hüseyin Avni Mutlu, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’e olan teşekkürlerini onun adına düzenlenen plaketi Seyhan Belediyesi Tiyatro Müdürü Mehmet Yakut’a vererek gösterdi.

SBŞT,
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 19:04:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?