18
Mayıs
2024
Cumartesi
SEYHAN - ADANA

Seyhan'da ramazan etkinlikleri başladı

Geleneksel gösteri sanatlarıyla desteklenen, çevresine açılan standlarla adeta küçük bir fuar havası oluşturulan Seyhan Belediyesi Ramazan Çadırı daha ilk günden Ramazan ayına damgasını vurdu. İftar yemeğini Belediye Başkanı Azim Öztürk ve ailesiyle birlikte yiyen Seyhanlılar, yemek sonrasında aynı çadırda bu kez tiyatro gösterisi izledi.

Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından gerçekleştirilen "Kavuklu İş Buldu" isimli oyunu ilk gün yaklaşık 600 kişi izledi. Çoğunluğunu çocukların oluşturduğu izleyiciler, oyuncuların sahne performansına hayran kaldı. Pek çoğu hayatlarında ilk kez tiyatro gösterisi izleyen çocuklar, kendilerine bu imkanı tanıyan Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’e teşekkür etti.
Seyhan Belediyesi, Ramazan çadırındaki etkinliklerin yanı sıra Carrefour Mağazası içerisinde açtığı özel bağış standıyla hayırseverle ihtiyaç sahipleri arasında köprü kurdu. Ramazan ayı boyunca açık kalacak stand, giyim eşyalarını ihtiyaç sahiplerine vermek isteyen vatandaşlara aracılık yapacak. Vatandaşlar, mağaza içerisinde açılan standda aynı zaman Seyhan Belediyesi’nin hizmetleriyle ilgili görüş ve düşüncelerini aktarabilecek.

Bu arada, Seyhan Belediyesi Ramazan ayı boyunca hizmet binası yanındaki çok amaçlı çadır başta olmak üzere Çukurova Üniversitesi ve Yaşlılar Bakım Yurdu’nda her gün yaklaşık 2 bin kişiye iftar yemeği verecek.

iha-seyhan
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2004 Cumartesi 12:59:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?