18
Mayıs
2024
Cumartesi
SEYHAN - ADANA

SEYMER sergisi açıldı

SAYDAM SEYMER’DE YILSONU SERGİSİ HEYECANI

Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezleri’nden (SEYMER) Saydam Şubesi’nin yılsonu genel sergisi açıldı.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk ve eşi Betül Öztürk’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Halil Şimşek’in eşi Şengül Şimşek ile Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi İlkay Öztoprak’ın açılış kurdelesini kestiği sergi bir hafta süreyle açık kalacak.

Saydam SEYMER’in yılsonu genel sergisi açılışında Seyhan Halk Eğitim Müdürü Ali Temel, Akkapı Mahalle Muhtarı Fikret Gizer’de hazır bulundu.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, sergide kurdele nakışı kategorisinde ürünü yer alan 20 yaşındaki kursiyer Meryem Araz’la konuşurken, “Ne diyorsun, SEYMER’leri kapatalım mı?” diye espri yaptı. Kursiyer Araz, başkanın bu ilginç sorusuna karşılık, “Hayır. Bu kurslar sayesinde binlerce insanımız meslek öğrendi. Kapanırsa çok üzülürüz” diye cevap verdi. Öztürk’de kursiyere şaka yaptığını belirterek, “Hiç kapatır mıyız. SEYMER’leri sizler için açtık ve böyle kalmaya devam edecek” dedi.

Azim Öztürk, kurulduğu günden bu yana ‘sınırsız ilgi, karşılıksız bilgi’ parolasıyla hizmet veren SEYMER’lerin bir eğitim yılının daha sonuna geldiğini ancak yeni eğitim döneminde bir öncekinden daha dinamik, daha aktif bir şekilde eğitim öğretime devam edileceğini söyledi.

SAYDAM SEYMER’DE YILSONU SERGİSİ HEYECANI
SAYDAM SEYMER’DE YILSONU SERGİSİ HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 14:47:09
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 14:48:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?