18
Mayıs
2024
Cumartesi
SEYHAN - ADANA

Terk edilen koca evini yaktı

Adana’da, psikolojik rahatsızlığı bulunan bir kişi, eşi tarafından terk edilince evini yakıp, 7 yaşındaki oğlunu alarak kayıplara karıştı.

Seyhan İlçesi Namık Kemal Mahallesi 69. Sokak 15 numaralı evde meydana geldi. Bülent Yapar (49), kendisi gibi psikolojik rahatsızlığı bulunan eşi Berlin Yapar (31) tarafından bir süre önce terk edilince bunalıma girdi.

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görürken tanışıp evlendiği 8 yıllık eşinin kendisini terk etmesine öfkelenen Bülent Yapar, evini ateşe vererek yaktı. Terk edilen koca, yanında kalan oğlu Batuhan’ı (7) da alarak kayıplara karıştı.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını çevre evlere sıçramadan kontrol altına alarak söndürürdü. Yangından sonra kullanılamaz hale gelen evini terk eden Bülent Yapar, yanında kalan oğlunu alıp kayıplara karıştı.

Bu arada evini yakan Bülent Yapar’ın komşusu Hatice Özal, terk edilen kocanın 3 gün önce de evini yakmak istediğini söyledi. Semt sakinleri ayrıca Bülent Yapar’ın oğluna da zarar vermesinden korktuklarını kaydetti.

ADANA (İHA) -
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2004 Cuma 10:23:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?