19
Mayıs
2024
Pazar
SEYHAN - ADANA

Üçkardeşler, muhtarlarla buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova Belediye Başkan Adayı A.Kadir Üçkardeşler, göreve geldiklerinde ilçenin sorunlarının çözümünde muhtarlarla yoğun şekilde işbirliği yapacaklarını söyledi.

Üçkardeşler, muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi. Toplantıda muhtarlarla birebir görüşmeler yapan Üçkardeşler, mahallelerin sorunları hakkında bilgi aldı.

25 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda, Seyhan Belediyesi’nin çalışmalarının sadece belirli kesimlere yönelik olduğu, halkın ise gözardı edildiği gerçeği dile getirildi.

MHP Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara’nın da hazır bulunduğu toplantıda Üçkardeşler, Büyükşehir Belediyesi’nce gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde altyapı sorunu pek kalmayan Çukurova’da, ilçe belediyesinin yapması gereken ne var ise hepsini ifa etmeye hazır oldukları mesajını verdi. Üçkardeşler, mevcut parklara ilaveler yapılarak, her mahalleyi yeşil cazibe merkezlerine dönüştüreceklerini, ayrıca muhtarlık binalarını daha fonksiyonel hale getireceklerini kaydetti.

Üçkardeşler, “Belediyemizde sadece muhtarlarla ve mahallelerin sorunları ile ilgilenen özel birimler oluşturacağız. Çukurova’nın temelini

iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 15:16:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?