18
Mayıs
2024
Cumartesi
YÜREĞİR - ADANA

21 gündür kayıp!

2 ÇOCUK ANNESİ KADIN 21 GÜNDÜR KAYIP

Adana'da, 10 yıl önce dini nikah ile evlenen ve 2 çocuk sahibi olan bir anneden 21 gündür haber alınamıyor.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde işsiz baba Ali Akkoyun (36), bundan 11 yıl önce çalışmaya gittiği Gaziantep'te Hatun Koç'a (26) aşık oldu. Bir süre Gaziantep'te görüşmeye başlayan ve sevgili olan çift, daha sonra evlenmeye karar verdi.

Ancak kızın ailesi, kızlarının Ali Akkoyun ile evlenmesine izin vermedi. Bunun üzerine Ali Akkoyun ile Hatun Koç kaçmaya karar verdi. Kaçarak Adana'ya yerleşen ve dini nikah yaptıran çift, burada yaşamaya başladı.

Bu evlilikten Gülhan (10) ve Tahsin Koç (7) isimli 2 çocukları oldu. Ancak çocuklar olduktan sonra maddi imkansızlıklar sebebiyle karı-koca arasında tartışmalar başladı. Hatun Koç, 11 şubat 2010 günü "Babamlara gidiyorum" diyerek ayrıldı ve kayıplara karıştı.

Eşi Ali Akkoyun, onu her yerde aradığını ancak bulamadığını söyledi. Çocukları ile birlikte perişan olan Ali Akkoyun, 21 gündür eşini aradığını ancak bir türlü bulamadığını belirterek, "Babasına gittiğini söylemiş ama onları arıyorum burada yok diyorlar. Ben eşimi seviyorum. Ne olur geri dön.Çocukların burada boynu bükük kaldı. Neredeysen geri gel" dedi.

Gülhan Koç ise annesine seslenerek, "Anne seni çok seviyorum. Seni çok özledim. Bizi yalnız bırakma. Ne olur geri dön" diye konuştu.

2 ÇOCUK ANNESİ KADIN 21 GÜNDÜR KAYIP
2 ÇOCUK ANNESİ KADIN 21 GÜNDÜR KAYIP
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 13:44:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?