17
Mayıs
2024
Cuma
YÜREĞİR - ADANA

3 aydır haber alınamıyor

Adana’da "işe girdim" diyerek evlerinden ayrılan gençten 3 aydır haber alınamıyor. Merkez Yüreğir İlçesi Sinanpaşa Mahallesi 15. Sokak 61 numarada oturan Serkan Köksal (23), Osmaniye’ye bağlı Bahçe İlçesi’nde faaliyet gösteren Tercan adlı bir fabrikada iş bulduğunu söyleyerek, eşyalarını alıp evden ayrıldı. Annesi ile babasının ayrılmasından sonra 2.5 yaşından bu yana halası Firdevs Köksal’ın yanında yaşayan Serkan Köksal’dan 3 aydır haber alamayan halası perişan oldu.

Halası Firdevs Köksal, "Serkan’a evladım gibi baktım. Askerliğini yaptıktan sonra kendisine iş arıyordu. Geçen Eylül ayı sonunda elbiselerini toplayıp, Bahçe İlçesi’ndeki bir fabrikada iş bulduğunu söyleyerek evden ayrıldı. Bir daha kendisinden haber alamadık. İşe girdiğini söylediği fabrika yetkilileriyle de görüştüm. Serkan Köksal adında bir kişinin fabrikalarında çalışmadığını söylediler. Annesi gibi büyüttüğüm yeğenimin hayatından endişe ediyorum" dedi.
Cumhuriyet Savcılığı’na ve Adana Emniyet Müdürlüğü’ne başvurduğunu, yeğenini her yerde aradığını söyleyen Firdevs Köksal, yeğenini görenlerin yada yerini bilenlerin ’321 29 68’ numaralı telefona bildirmelerini istedi.

Yüreğir-İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2004 Pazartesi 15:27:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?