18
Mayıs
2024
Cumartesi
YÜREĞİR - ADANA

Adana Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım'dan gece ziyaretleri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yüreğir Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Fevzi Yıldırım, gece gezdiği mahallelerde aktarılan sorunlara çözüm arıyor.

Son olarak Atakent Mahallesi sakinlerini gece ziyaret eden Bekir Fevzi Yıldırım, hükümetin başlattığı kömür yardımı, belediye otobüs saatlerinin düzensizliği, içme suyunun kirliliği gibi genel sorunların yanı sıra bir vatandaşın Yeşil Kart sorunlarına muhatap kaldı.

Vatandaşlardan hiçbirine "Hayır" demeyen Yıldırım, dinlediği her sorun için cep telefonuna sarılarak çözüm aradı. Yıldırım, kömür yardımı için AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Çalışkan, kirli su iddiası için ASKİ Genel Müdürü Bayram Merdan, düzenli otobüs seferi için Otobüs İşletmeleri Müdürü ve Yeşil Kart vizesi dolduğu için tedavi göremediğini belirten bir vatandaşın sorunu ile ilgili olarak hastanenin başhekimiyle görüşerek problemleri halletmeye çalıştı.

Gece 22.00’da yapılan telefon diplomasisinde Yeşil Kart sorunu ve otobüs seferlerinin düzeni için "söz" alınırken ASKİ Genel Müdürü kirli su iddiasını, Adana Milletvekili Çalışkan da kömür dağıtımında yaşanan sıkıntıyı araştıracağını söyledi.

Yerel TV’lerde "Köprü" adlı program ile yoksul vatandaşlara yıllardır yardım dağıtımı sağlayan AK Parti Aday Adayı Bekir Fevzi Yıldırım, vatandaşlara "Çözümsüz sorun yok. Bu sorunlar bizim için çocuk oyuncağı" dedi.

ADANA-(İHA)
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2003 Cuma 00:00:14
Güncelleme :14 Ocak 2004 Çarşamba 11:33:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
azra balık IP: 88.229.4.xxx Tarih : 21.03.2009 09:39:32

ya bence akp kazanamaz mhp kazanır