18
Mayıs
2024
Cumartesi
YÜREĞİR - ADANA

Aile kavgası kanlı bitti

Adana’da genç bir kız, çıkan aile kavgasında aldığı bıçak darbesi sonucu hayatını kaybetti. İddiaya göre olay, Akdeniz Mahallesi 43 Sokak’ta dün akşam saat 23.00 sıralalarında meydana geldi.

Tülin Ertan (22) Kenan Derin ile evli ablası İpek Derin’i (25) ziyarete gitti. Bu esnada Kenan Derin’in halasının oğlu Gürol Moral (28) ve Oral Moral kardeşler dayılarının evine geldiler. Alkollü oldukları için çevreyi rahatsız eden Moral kardeşler yengeleri Müessir Derin (54) tarafından uyarıldı.

Moral kardeşlerin yengelerinin uyarısına alkolün de etkisiyle küfürle karşılık vermeleri üzerine tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Güral Moral, yengesi Müeesir Derin ve oğlu Gökmen Derin’i (31) kolundan yaraladı.

Kavgaya müdahale etmeye çalışan İpek Derin’e de saldıran Güral Moral, bıçağına davrandığı sırada araya giren Tülin Ertan’ı kalbine yakın yerden bıçakladı. Ertan, ağır yaralı olarak Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kolundan yaralanan Müeesir Derin ve oğlu Gökmen Derin ise ayakta tedavi edildi.

Olaydan sonra polis ekipleri tarafından yakalanan Gürol ve Oral Moral kardeşlerin sorgularının yapılması için gözaltına aldığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2005 Pazartesi 12:12:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?