22
Mayıs
2024
Çarşamba
YÜREĞİR - ADANA

Çılgın aşık kendini cayır cayır yaktı

Adana’da bir genç, sevdiği kızı ailesi vermeyince, üzerine benzin dökerek kendini yaktı. Kızın ailesinin sözlerinden cayması üzerine çılgına dönen genç aşık, çevreden yetişenler tarafından söndürüldü.

Olay merkez Yüreğir İlçesi Sarıçam Mahallesi 48. Sokak’ta meydana geldi. Cengiz Saran (26) adlı genç, evlenmek istediği kızın ailesinin, sözlerinde durmayarak kızlarını vermemesi üzerine bunalıma girdi. Arkadaşlarıyla birlikte alkol alan genç, sevdiği Fotaş S. adlı genç kızın oturduğu aynı mahalledeki sokağa giderek, üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi. Bir anda alevler içerisinde kalan genç, vatandaşlar tarafından yanmaktan kurtarıldı. Olay yerine çağırılan ambulansla Adana Numune Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan yaralı genç, tedavi altına alındı.
Vücudunun büyük bölümü yanan gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2005 Pazar 18:08:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf kızıldağ IP: 85.98.129.xxx Tarih : 13.01.2008 10:04:25

insanlar çoğu kez bir kız yüzünden intihar edilirmi diyor bence edilir çünkü bende aynısını yaptım ama ne oldu ki seviyorum şimdi olsun canımı vermeye hazırım nedenmi çünkü 1 yıl 2 yıl beraber yaşa karı koca gibi bir anda ailesi vermesin ne demek biliyormusunuz otomotikman sevenin hücreler ölüyor kendini ölüme atıyor sevmesek zaten geçer evime otururdum ama seviyorum şimdi bile canımı hiç çekinmeden vereceğim yeterki bana evet desin 10 gündür ayrıyım 10 gün ne demek biliyormusunuz 10 sene gibi geliyor bana 05466178340