26
Mayıs
2024
Pazar
YÜREĞİR - ADANA

Çocuğa tecavüz sokağa döktü

TECAVÜZ İDDİASI KÖYLÜLERİ SOKAĞA DÖKTÜ

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı bir köyde 15 yaşındaki bir erkek çocuğa tecavüz edildiği iddiası köylüleri ayağa kaldırdı.

Küçük çocuğa tecavüz ettiği öne sürülen adamın evinin önünde saatlerce bekleyen köylüler, jandarma ekiplerinin gelmesiyle evden uzaklaştırıldı. Evde yapılan aramada şahsa ulaşılamadı.

Edinilen bilgilere göre olay, 10 ocak tarihinde merkez Yüreğir ilçesine bağlı Abdioğlu köyünde yaşandı. Köydeki Özler mahallesi 111 sokaktaki evinde tek başına yaşayan Mustafa A. (50), iddialara göre köyün küçük çocuklarıyla çok iyi geçiniyordu. Sürekli çocuklarla zaman geçiren Mustafa A., çocuklarla spor yapıp, köydeki bilardo salonunda çocuklarla ilgileniyordu. 15 yaşındaki Ş.C. ile köydeki bilardo salonunda oturan Mustafa A., evinin anahtarını Ş.C.'ye vererek bisikletini getirmesini istedi.

Ş.C., eve gittiğinde Mustafa A., çocuğu takip etti ve kendi evinin kapısına geldiğinde Ş.C.'ye çay teklifinde bulundu. Evde bir süre televizyon izledikten sonra yaşlı adam kapıyı çocuğun üzerinden kitledi. Kapının kilitlenmesinden tedirgin olan Ş.C., bir süre Mustafa A.'ya direndi. Bu arada köyde sürekli çocuklarla futbol oynadığı için köydeki çocuklardan biri top istemek üzere Mustafa A.'nın evine geldi. Evden bağrışma sesi duyan S.D. isimli çocuk, şüphelenerek ısrarla kapıyı çaldı.

Bir süre sonra Mustafa A. tarafından kapı açıldı. Tecavüze uğradığı iddia edilen Ş.C., kapının açılmasını fırsat bilerek arkadaşıyla birlikte kaçtı. Köydeki arkadaşlarıyla birlikte birkaç gün yaşadığı olayı gizleyen Ş.C., daha sonra Jandarma'ya giderek ihbarda bulundu. Köyde yaşanan tecavüz iddiasını duyan köylüler, Mustafa A.'nın evinin önüne gelerek çıkmasını beklediler. İhbarı alan Jandarma ekipleri olay yerine gelerek köylüleri evden uzaklaştırdı.

Evde arama yapılması için karar bekleyen jandarma ekipleri evi güvenlik çemberine aldı. Köylüleri evden uzaklaştıran jandarma, arama kararının çıkmasıyla eve girdi. Evde yapılan aramada 15 yaşındaki Ş.C.'ye tecavüz ettiği iddia edilen yaşlı adama ulaşılamadı. Ş.C., rapor almak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Hiç evlenmediği öğrenilen Mustafa A.'nın daha önce belde olan Abdioğlu belediyesinde çalışırken benzer suçlamalarla işten çıkırıldığı öğrenildi.

TECAVÜZ İDDİASI KÖYLÜLERİ SOKAĞA DÖKTÜ
TECAVÜZ İDDİASI KÖYLÜLERİ SOKAĞA DÖKTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 10:02:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?