18
Mayıs
2024
Cumartesi
YÜREĞİR - ADANA

Durak'tan Topçu'ya destek

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, ilçedeki kaçak yapıları yıkarak çirkinliği ortadan kaldıran Yüreğir Belediyesi’ni, daha önce olduğu gibi bundan sonra da destekleyeceğini söyledi.

Üç belediyenin de aynı partiden olması ve yeni çıkan 5216 ile 5272 sayılı belediyeler kanunlarının verdiği imkanla “uyumu” yakaladıklarını bildiren Durak, kaçak yapıların üzerine kararlılıkla giden Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu’yu desteklediğini kaydetti.

Yüreğir’in çeşitli bölgelerinde yapılan kaçak yapı ile kaldırım işgale neden olan 50’ den fazla büfenin yıkıldığını hatırlatan Başkan Durak, “Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Yüreğir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması neticesinde, halkın kullanım alanlarına yapılan büfelerle, imara aykırı kaçak yapılar yıkılmıştır. Uyum içerisinde çalışan ve kaçak yapıların üzerine kararlılıkla giden Başkan Topçu ve ekibini kutluyorum. Daha önce de olduğu gibi, bundan sonra da Yüreğir Belediyesi ’nin yanında olacağız’’ şeklinde konuştu

Kenthaber
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2005 Pazartesi 09:37:13
Güncelleme :25 Temmuz 2005 Pazartesi 15:34:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?