19
Mayıs
2024
Pazar
YÜREĞİR - ADANA

Köy muhtarına taciz suçlaması

Yüreğir İlçesi Boztepe Köyü'nde ikamet eden Hakan K. (27) isimli çiftçi, evine misafirliğe gelen köy muhtarı Mustafa Bozkurt'u yeni doğum yapan eşi C.K.'ye tecavüz etmek isterken son anda yakaladığını öne sürdü.
Bu sabah eşi ve bebeğiyle birlikte Adana Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunan Hakan K., muhtarın ahlaksız biri olduğunu iddia etti. Müşteki K., "Muhtar dün gece bize misafirliğe geldi. Aynı saatlerde evde bulunan Tansel Gökçe isimli arkadaşım, arabayla kendisini evine bırakmamı istedi. Ben onu eve bırakıp geri döndüğümde evimin kapısının kırık olduğunu gördüm. İçeri girdiğimde eşimin üzerine çökmüş olan muhtar, karıma cinsel tacizde bulunuyordu. Muhtar beni görünce silahını çıkartarak doğrulttu. Ben de mutfağa girerek bıçağı aldım. Bir kaç kez salladım, ancak değip değmediğini bilmiyorum. Muhtar da sonradan kaçtı. Karım beni daha önce 'Muhtar evimize gelmesin' diye uyarmıştı. Muhtar Mustafa Bozkurt, 3-5 ay öncede M.G. adlı kadına tacizde bulunmuş, ancak onlar şikayetçi olmamıştı" dedi.
Yaklaşık 3 ay önce doğum yapan C.K. (21) ise muhtarın kendisini daha önce sözlü tacizde bulunduğunu, ancak korkudan kimseye söylemediğini söyledi. Genç kadın, "Muhtarın eve gelmemesi için daha önce eşimi uyarmıştım. Olay akşamı kocam evden ayrılınca üzerime çullandı. Bana zorla sahip olmak istedi. Kocam namusumuzu son anda kurtardı" dedi.
Adana Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
EROL ŞENNUR - ADANA (İHA)
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2004 Perşembe 14:26:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?