24
Mayıs
2024
Cuma
YÜREĞİR - ADANA

Lİonslar giyecek dağıttı

Yüreğir Lions Kulübü üyesi kadınlar, topladıkları 440 parça yeni ve az kullanılmış giysiyi, Akıncılar Mahallesi’nde ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttı.

"İnsana Saygı ve Hizmette Kalite" ana prensibinden yola çıktıklarını belirten Yüreğir Lions Kulübü üyesi kadınlar, yaptıkları çalışmalar sonucunda topladıkları 440 parça çok az kullanılmış ya da tamamen yeni elbise, ceket, pantolon, kazak, gömlek, takım elbise, mont, ayakkabı ve çantadan oluşan eşyayı, Akıncılar Mahallesi’nde ihtiyacı olan vatandaşlara dağıttı.

Yüreğir Lions Kulübü Başkanı Sevim Kutlu, "Butik Giysi Kampanyası" adını verdikleri hizmeti, Akıncılar Mahallesi Muhtarı Selahattin Kılıç’ın desteğiyle gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Muhtarımız mahallede başta yetim, öksüz ve engelli vatandaşlarımız olmak üzere daha çok ihtiyacı olanları tespit etti. Üyelerden topladığımız 440 parça giyim eşyası tek tek elden geçirildi, ütülenip askıya alındı ve paketlendi. Akıncılar Mahallesi Muhtarlığı’nda sergilenen bu giyim eşyaları, ihtiyaç sahipleri tarafından arzularına göre seçilip alındı. İhtiyacı olan ihsanlara yardımcı olduğumuz için son derece mutluyuz. Yüreğir Lions Kulübü olarak, bu tür sosyal etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2005 Cuma 13:16:48
Güncelleme :4 Mart 2005 Cuma 13:18:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?