19
Mayıs
2024
Pazar
YÜREĞİR - ADANA

MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Halaman: Kötü gidişe dur demek için geliyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Halaman, "Yüreğir'de kötü gidişe dur demek için geliyoruz" dedi.
Dadaloğlu Mahallesi'nde kurbanlar kesilerek karşılanan MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Halaman'a, MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metanet Çulhaoğlu, MHP Yüreğir İlçe Başkanı İsmail Çörekçi, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Seçim Komite Başkanı Saim Azmaz, Meclis Üyesi Adayı Ahmet Kara ve ilçe yöneticileri destek verdi.
Dadaloğlu Mahallesi'ndeki mitingde yaklaşık 2 bin kişiye konuşan Ali Halaman, yeni bir Yüreğir kurmak için göreve talip olduklarını belirterek, "Yüreğir sürekli Seyhan'ın gölgesinde kalmış, büyükşehirden de yeterli hizmeti alamamıştır. Bu düzene dur demek için aday oldum. Sizlerin desteğiyle başkan seçildiğimde Yüreğir'de yeni bir sayfa açacağız. Kapalı kapılar ardında dolaplar dönmeyecek. Şeffaf belediyecilik hizmeti vereceğiz. İhalelerimiz İnternet üzerinden veya televizyonlardan canlı yayınlayarak halkımızı bilinçlendireceğiz. Ayda bir mahalle bazında toplantılar yaparak halkımızı hizmetlerimizle ilgili aydınlatacağız. Yüreğir'i metropol ilçe yaparak işadamlarımızı yatırım için teşvik edeceğiz" diye konuştu.
ADANA - İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2004 Çarşamba 00:26:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?