22
Mayıs
2024
Çarşamba
YÜREĞİR - ADANA

MHP'nin yeni binası hizmete açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yılmaz Tankut, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) iktidarının, milletin var olan sorunlarını daha da artırdığını savunarak "Artık bıçak kemiğe dayanmıştır" dedi.

MHP Yüreğir İlçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılışı çok sayıda partili ve vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi. Açılışa MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recai Yıldırım, MHP İl Başkanı yılmaz Tankut, MHP Seyhan İlçe Başkanı Hasan Yaman, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Mustafa İzgioğlu ile çok sayıda partili hazır bulundu. Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de katıldığı açılışta konuşan MHP İl Başkanı Yılmaz Tankut, AKP’nin 2.5 yılı aşan bir zamandır tek başına iktidar olduğunu belirtti.

Bu zaman içinde milletin hiç bir derdine çare olmadığını savunduğu AKP’nin aksine var olan sorunları daha da artırdığını öne süren Tankut, "AKP 2.5 yıldır tek başına iktidar saltanatı sürüyor. Bu hükümet Türk Milleti’ne sıkıntı çektirmeye devam ediyor. Vatandaşın var olan sorunları artmış, çok sıkıntılı bir dönemden geçmektedir. Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Bunlardan kurtulmanın tek çaresi MHP’nin iktidar olmasıdır" dedi.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recai Yıldırım da, konuşmasında hükümeti eleştirdi. AKP iktidarı ile hemen her alanda tahribatlar yaşandığını savunan Yıldırım, özellikle bölücülük faaliyetlerinin arttığına işaret etti. Yıldırım, "Türkiye Cumhuriyeti ayağımızın altından kaymaktadır. Türkiye müstemleke bir ülke haline getirilmiştir" iddiasında bulundu. Partisine yönelik halk desteğinin arttığını belirten Yıldırım, "Türkiye’nin bugün daha çok MHP’ye ihtiyacı var. İktidara geldiğimiz ilk anda başımızdaki beladan, AKP’den kurtulacağız. Sizlerin sayesinde MHP gümbür gümbür iktidara gelmektedir" diye konuştu.

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Mustafa İzgioğlu da, Ak Parti iktidarı ile cumhuriyet döneminin en kötü, en basiretsiz döneminin yaşandığını iddia etti. İzgioğlu, "İç ve dış düşmanlar hiç bu kadar açıklık ve cesaretle ülkemizi bölmeye ve parçalamaya yeltenmemişlerdir" ifadesini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2005 Cumartesi 17:13:11
Güncelleme :25 Temmuz 2005 Pazartesi 15:17:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?