23
Mayıs
2024
Perşembe
YÜREĞİR - ADANA

Sapık kurbanı mı ?

Adana’da, dayısı ile birlikte pazarda tavuk satan bir kız çocuğu, tuvalet ihtiyacını gidermek için gittiği inşaat halindeki binada boğularak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, olay merkez Yüreğir İlçesi’ne bağlı Geçitli Beldesi’nde meydana geldi.

Ceyhan’ın Küçükkırım Mahallesi’nde oturan Ceylan Koç (12), misafirliğe gittiği dayısı Ramazan Koç (22) ile birlikte tavuk satmak için Geçitli Beldesi’ndeki pazara gitti.

Pazar yerinde dayısına tuvalete gitmek istediğini söyleyen Ceylan Koç, dayısının gösterdiği inşaat halindeki binaya gitti. Ceylan’ın dönmemesi üzerine binaya giden Ramazan Koç, yeğeninin boğularak öldürülmüş haldeki cesediyle karşılaştı.

Koç, çevredeki vatandaşların da yardımıyla yeğenini Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Eski bir elbise parçasıyla boğularak öldürüldüğü anlaşılan Ceylan Koç’un cesedi, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Hastanede gözyaşı döken dayı Ramazan Koç, "Tavuk satmak için pazara gitmiştik. Tuvalete gitmek istediğini söyledi. Ben de inşaata gitmesini söyledim. 20 dakika sonra gelmeyince babasına telefon açtım. Babası ’Bırak tavukları kızıma bak’ deyince şantiyeye gittim. Boğulmuş halde buldum" diye konuştu.

Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, Ceylan Koç’un tecavüze uğrayıp uğramadığı ise yapılacak otopsiden sonra belli olacak.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2005 Pazar 15:22:09
Güncelleme :13 Mart 2005 Pazar 15:26:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ben kahin IP: 81.215.190.xxx Tarih : 18.03.2005 11:00:33
O KİŞİYİ ASMALI........ BAŞKA BİRŞEY YAZMIYORUM.. KISA VE ÖZ