18
Mayıs
2024
Cumartesi
YÜREĞİR - ADANA

Yüreğir'de yıkım başladı

Yüreğir'de köprülü kavşak yapımı için gerekli kamulaştırma çalışmalarının ardından yıkım işlemleri de başladı.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Yüreğir HiltonSA çevresinde yapılan çalışmalarını AKP Adana Milletvekili Abdullah Torun’la birlikte denetleyen Başkan Durak, ”Sizler Ankara’nın gücünü-Adana’ya aktarırsanız, çözemeyeceğimiz sorun yoktur” dedi.

Yıkım sırasında Milletvekili Torun’a bilgi veren Başkan Durak, Büyükşehir Belediyesi olarak bu alanda yapılan kamulaştırma çalışmalarına 2 trilyon lira harcadıklarını bildirdi.

HiltonSA’nın doğusundaki alana 50 metre genişliğinde bulvar yapılacağını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkam Aytaç Durak, “Kuva-i Milliye ile bu alan arasında köprülü kavşak yapacağız. Sizin de desteklerinizle İncirlik yakınlarında otoyola ücretsiz giriş çıkışı sağlayacak alın gişesi yapılıyor. Sayenizde Karayolları bütçesine bu sene 8 trilyon lira ödenek konuldu. 2 güç birleşince işler daha rahat yapılıyor” diyerek, Milletvekili Abdullah Torun’a teşekkür etti.

AKP Adana Milletvekili Abdullah Torun da, seçim meydanlarında halka verdikleri “uyum” sözünü yerine getirdiklerini söyledi. Torun “Seçim öncesi halkımız bizlere büyük destek verdi. Biz de Adana’ya getirdiğimiz hizmetlerle bu desteğe layık olmaya çalışıyoruz. Seçim meydanlarında halka söz verdik. Aksi davranırsak, halka ihanet etmiş oluruz. Bu uyum sayesinde ödenekler geliyor, yollar yapılıyor” dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2005 Pazartesi 09:42:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?