18
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSU - AKSU - ANTALYA

Belediye yüzlerini güldürdü

BELEDİYE’DEN YARDIM ELİ

Aksu İlçesinde geçtiğimiz ay yağan yoğun yağışlarda evleri sular altında kalan vatandaşlara Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın talimatıyla ev eşyası yardımı yapıldı

Geçtiğimiz ay Antalya genelinde olduğu gibi Aksu İlçesinde de yoğun bir şekilde yağan yağışlar dört ailenin evini sular altında bırakmıştı. Evleri sular altında kalan ve büyük oranda mağdur olan aileleri ziyaret eden Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım vatandaşlara yardım sözü vermişti. Başkan Yıldırım’ın talimatıyla hazırlanan oturma grupları, yatak odası grupları ve çeşitli ev eşyaları önceki gün Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Nurfi Yar ve MHP Aksu İlçe Başkanı M. Cihangir Coşgun’un katılımları ile ailelerle teslim edildi. Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım gönderdiği ev eşyalarını teslim alan aileler Başkan Yıldırım’a teşekkür ederek “En zor anımızda yanımızda olan ve bizlerin mağduriyetinin giderilmesi konusunda büyük gayret gösteren Belediye Başkanımız İsa Yıldırım’a teşekkür ederiz” dedi.

Aksu Belediyesi olarak zor durumda olan her aileye yardım eli uzatmaya gayret gösterdiklerini ve yardımların bununla sınırlı kalmayacağını belirten Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Nurfi Yar “Belediye olarak İlçemizdeki yardıma muhtaç ailelere her zaman yadım elimizi uzatıyoruz. Sosyal belediyeciliğin gereği olarak yardıma muhtaç olan ailelerimize zaman zaman gıda ve giyecek yardımlarının yanında ev eşyaları konusunda da yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yaşanan sel felaketinde eşyalarını kaybeden dört ayrı ailemize başkanımız İsa Yıldırım’ın talimatıyla oturma grubu, yatak odası takımı ve çeşitli ev eşyası yardımında bulunduk. Bundan sonra da aynı duyarlılıkla ihtiyacı olan ailelerimize yardımcı olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

BELEDİYE’DEN YARDIM ELİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 09:57:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?