18
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSU - AKSU - ANTALYA

Komşularını soydular!

YAŞADIKLARI APARTMANDAKİ EVLERİ SOYAN ÜÇ HIRSIZ YAKALANDI

Oturdukları apartmanlarda hırsızlık yapan üç hırsız yakalandı.

Aksu ilçesinde, geçen hafta hırsızlıktan aranan kişiyi evinde yakalamaya çalışan iki polis memuruna av tüfeği doğrultan çocuk ile annesi ve bir kadın, aynı apartmandaki iki dairenin eşyalarını çalarak kendi dairelerine taşıdıkları iddiasıyla yakalandı.

Olay, Aksu Altıntaş Mahallesi Dostlar Sitesinde meydana geldi. A Blokta bulunan 9 ve 13 numaralı dairelerin kapıları kırılarak içindeki bütün eşyalar çalındı. Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda eşyaların aynı bloktaki dairelerde yaşayan zanlılar tarafından çalındığını belirledi. Polis, zanlıların yaşadığı 3, 4 ve 5 numaralı dairelere baskın düzenledi. Çok sayıda polisle düzenlenen baskında, geçen hafta hırsızlıktan aranan V.S.'yi yakalamak için aynı daireye giden Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği polislerine av tüfeği doğrultan T.A. (17) ile annesi Feride A. (32) ve akrabaları Elif K. (22) gözaltına alındı.

Üç dairede yapılan aramada diğer iki daireden çalındığı belirlenen çok sayıda ev eşyası, elektronik eşya, ruhsatsız av tüfeği ve tekel eşyaları ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar sorguya alındı.

Öte yandan, polis tarafından aynı sitenin B Blok 6. katındaki dairede saklanırken yakalanan T.A. da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

YAŞADIKLARI APARTMANDAKİ EVLERİ SOYAN ÜÇ HIRSIZ YAKALANDI
YAŞADIKLARI APARTMANDAKİ EVLERİ SOYAN ÜÇ HIRSIZ YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 12:28:05
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 12:37:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?