17
Haziran
2024
Pazertesi
ALANYA - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Diamore Hotel

Kent merkezindeki yeme-içme, alışveriş, eğlence hizmetlerine iskele ve limana yakın konumdaki otelimizden Alanya’nın eşsiz plajı Damlataş sahili 200 m. mesafede olup, yürüyerek sadece 10 dakikada ulaşılabilmektedir. 
Otelimizin yer aldığı Alanya kent merkezinin Antalya İline uzaklığı 130 km., Havalimanına ise 120 km.dir.

48 oda, havuz, çocuk havuzu, yiyecek-içecek, spor salonu ve diğer hizmet ünitelerinin yer aldığı otel binamız 5 katlı olup, iki asansörü, dahili merdiveni yanısıra bir harici acil durum merdiveni bulunmaktadır. Güç jeneratörü ve yangın güvenlik sistemi mevcuttur. 
Otelimizde 48 adet standart oda (2 yataklı) bulunmaktadır.

Oda Özellikleri : Tamamı balkonlu ve Banyo-WC li odalarımızın zemini halı kaplıdır. Split klima,uydu TV yayını, TV müzik kanalı,direkt telefon bağlantısı ve ayrıca dahili müzik yayın sistemi mevcuttur. Oda kapasitesi ilave yatakla maksimum üç kişidir. 
Hizmetler : Otel girişinde bulunan lobby bölümünde rahatça oturabilir,içki ve kahvelerinizi yudumlarken TV seyredebilir,dostlarınızla sohbet edebilirsiniz.Konusunda uzman otel görevlilerimizden otel ve hizmetlerimiz hakkında (özel kiralık kasa,döviz bozdurma,dahili ve harici Telefon&Fax ,posta,çevre gezileri,sağlık hizmetleri vb.) bilgilendirme hizmeti alabilirsiniz.


Aktiviteler : Açık havuzumuzdan yararlanırken, çocuklarınızın da havuzun çocuk bölümünde, gözünüzün önünde güvenle oynamalarından hoşnut kalacaksınız.Ayrıca havuz kenarına yapılan yiyecek-içecek servisinden yararlanabilirsiniz.Sağlığınız ve formunuzu korumak için spor salonumuzda yeterli alet ve ekipman mevcut olup dileyenler masa tenisi ve bilardo oynayabilirler. İsteyen misafirlerimiz, otel terasında düzenlenen bölümde güneşlenirken, yiyecek-içecek servisinden yararlanabilirler.

İlgili Kişi :
Adres1 :Atatürk Caddesi No. 58 Alanya / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :07400
Telefon :+90 242 513 72 14
Faks :+90 242 513 70 95
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.