1
Haziran
2024
Cumartesi
ALANYA - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Fatih Otel

Doğanın bütün güzelliklerinin cömertçe sergilendiği bir cennetin üzerine kurulmuş Fatih Hotel, havaalanına 125 km., Alanya'ya sadece 1.5 km. uzaklıktadır.
Doğayla iç içe, uçsuz bucaksız maviliğin yeşil ile buluştuğu yerde, temiz havası size daha ilk görüşte cennette olduğunuzu hissettirecek. Akdeniz’in engin suları vücudunuza hayat verirken, sizlere eşlik edecek deneyimli ve bilgili ev sahipleri sayesinde kendinizi hiç olmadığınız kadar zinde, dinlenmiş ve yenilenmiş hissedeceksiniz.
Otelimizde kaydırak ve kapalı yüzme havuzu (Kışlık) mevcuttur.

Bütün oda tiplerimiz, otelimizdeki konukların tüm ihtiyaçları ve konforu göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır.

Otelimiz; 66 odalı 150 yatak kapasitesi ile xxx m2 alan üzerine kurulmuştur. Odalarımızın tümünde modern yaşamın gerektirdiği teknik donanımlar, konukların hizmetine sunulmuştur.

Odalarda Tv, Mini Buzdolabı, Klima, Telefon bulunmaktadır. 

Sportif faaliyetlerle yeni hobiler kazanabilecek, Türk hamamı, Fitness Center ve saunayla stresinizi giderecek, aklınıza gelecek her türlü istek ve ihtiyaçlarınızı da alışveriş merkezimizden karşılayabileceksiniz.

İlgili Kişi :
Adres1 :Kızılpınarı Mah. Fatih Sok. No: 15 Alanya - Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :07400
Telefon :+90 (242) 513 48 12
Faks :+90 (242) 513 80 29
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.