22
Mayıs
2024
Çarşamba
ALANYA - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Gardenia Hotel

Otel Alanya şehir merkezine sadece 500 mt mesafede ve Damlataş bölgesinin Kleopatra sahili üzerindedir. Hotelin kendine ait plajı 50 mt mesafede yürüyerek 1 dakikada ulaşılabilir ve Kalın kumlu plajı yavaş yavaş derinleşir.

Plaj bar sıcaktan bunalanlar veya aperatif birşeyler yemek isteyenler için misafirlerini beklemektedir. Plajda şezlong ve şemsiyeler ücretli olarak hizmete sunulmuştur. Hotel, 4 asansörü, 119 odası ile 5 kat olarak dağılmıştır. Hotel içinde lobby ve Lobby Bar’ı, klimalı Restoranı, bir TV salonu ve 2 klimalı Konferans Salonu bulunmaktadır. Havuz kenarında aperatif yiyecekler için A’la carte mutfağı ve Bar’ı eşsiz lezzetlerinden tatmanız için sizi beklemektedir. Havuzda, çocuk havuzu ve kaydırak bulunmakta, şezlong ve şemsiyeler burada ücretsiz olarak sunulmaktadır.

İnternet salonu, Marketi, Türk Hamamı, saunası, masaj salonu, masa tenisi, bilardo, langırt ücretli olarak hizmet vermekte, Fitness Salonu ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Konforlu ve kullanımı kolay olarak dizayn edilmiş odalar hlı kaplı, direk telefonlu, Klima(24 saat), kiralık kasa, Minibar ve uydu TV standard olarak sunulmaktadır. Tüm banyolar küvetli, balkonlu ve büyük bir kısım odası deniz görmektedir. Konsept, yarım pansiyon ve açık büfedir.

6 tane tenis kortu istenildiğinde aydınlatılabilir ve ücretli olarak sunulmaktadır. 

119 Oda ve 251 Yatak.
Deniz Tarafı Oda Sayısı : 28 Oda
Kara Tarafı Oda Sayısı : 38 rooms
Havuz Tarafı Oda Sayısı : 37 rooms
Otel Tarafı Oda Sayısı : 16 rooms
Balkon : Bütün Odalarda
Saç Kurutma Makinası : Bütün Odalarda
Klima : Bütün Odalarda
Telefon : Bütün Odalarda
Uydu TV : Bütün Odalarda
Minibar : Bütün Odalarda
Kiralık Kasa : Bütün Odalarda
Özürlü Odası Büyüklüğü : 24 m2
Özürlü WC : Resepsiyon yanında

Aktiviteler:
Hamam
Sauna
Fitness Merkezi
Internet Cafe
Boccia [Sahilde]
Plaj Voleybolu [Sahilde]
Dart
Turk geceleri ve canlı müzik
Masa Tenisi
Bilardo
Langırt

İlgili Kişi :
Adres1 :Saray Mah. Güzelyalı Cad.No:38 Alanya / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :07400
Telefon :+90 242 513 41 30
Faks :+90 242 513 72 11
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.