17
Mayıs
2024
Cuma
ALANYA - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Grand Okan Hotel

Türkiye'nin en ünlü plajlarında Kleopatra sahilinde bulunan otelimiz; şehir merkezine sadece 10 dakika uzaklıkta bulunmaktadır.Renkli gece yaşantısıyla, huzur ve güvenle alışveriş yapabileceğiniz ve sevdiklerinizle unutulmaz bir tatili doyasıya yaşabileceğiniz cafeleri ve restoranlarıyla siz değerli misafirlerine bütün konforuyla ev sahipliği yapmaya hazır bir konumda beklemektedir. 
Otelimizde 151 standart oda, 2 bedensel engelliler için oda ve 1 jakuzili junior suite bulunmaktadır. İhtiyaçlarınızın tamamına cevap vermek üzere zevkle dizayn edilmiş odalarımızda , duvardan duvara halı, emniyet kasası, internet bağlantısı, telefon, iki kanallı müzik yayını, T.V.uydu yayını ,duş ve saç kurutma makinalı banyo, balkon ve split klima mevcuttur. 
Havuz içerisinde bulunan barımızdan içeceğinizi rahatlıkla yudumlarken ,serin suların keyfinden uzak kalmayacaksınız.Çocuklarınız da kendileri için yapılmış havuzda serinlemenin keyfini güvenli bir şekilde çıkarırken bilardo, dart, ve masa tenisi gibi vakit geçirebilecekleri aktivitelerimizden, ve 24 saat kullanımınıza hazır internet cafemizden yararlanabilir. Güzellik merkezimiz harika geçecek tatiliniz boyunca size yardımcı olacak, sauna ve masajla tüm yorgunluklarınızı atarak tatilinize keyifle devam etme imkanı verecektir.

Plaj voleybolu ve su sporlarıyla son derece eğlenceli bir gün geçirme imkanını da sunuyoruz.

Tenis kortuna ve basketbol sahasına ise uzaklığımız sadece 100 metredir.

Haftada 3 gün düzenlenen canlı müzik,deri show ve folklör ekiplerinin yöresel oyunları ve daha birçok organizasyonlarla keyfinize keyif katıyoruz 

Otopark,çamaşır yıkama servisi, otel fotoğrafçısı, jeneratör ve 100 kişilik konferans salonu mevcuttur. Ayrıca, 24 saat oda servisi, ve tesisimize ait doktorumuz siz değerli misafirlerimizin tatili boyunca hizmetindedir. 



 

İlgili Kişi :
Adres1 :Atatürk Caddesi Alanya / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :07400
Telefon :+90 242 519 16 37
Faks :+90 242 519 16 67
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.