18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALANYA - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Mikado Hotel

Huzur, sevinç ve mutluluk dolu bir tatil için alanya' daki eviniz mikado' ya hoş geldiniz.
Sahil şeridi üzerinde bulunan otelimiz konumu ve kalitesiyle bölgenin seçkin tesislerinden biiridir.Kasım 2007 yılında ulu inşaat tarafından satın alınan mıkado otel; beş yıldızlı otel inşaatlarındaki markalaşmış kalite ve konfor anlayışı ile yeniden dizayn ve restore edilmiştir.Güler yüzlü eğitimli personelimizle yüksek standartlarda hizmet sunmaktan gurur duyarız.Restorant, havuz bar, sahil bar, kafeterya, hediyelik eşya, wellness-spa hizmetinizdedir.Konaklama - all ınclusıve ,Taze, temiz, size ve çocuklarınızın damak tadına uygun lezetli açık büfe yemekler, yerli alköllü ve alkölsüz içecekler.
Her şey dahil konseptimizzde yer alan yemekler açık büfe olup self servistir. İçecekler masaya hizmet edilerek sunulur.Odalar --25 standart oda. 10 famili oda. Tamamı muhteşem akdeniz manzaralı.Plaj -- Denize sıfır. Ozel plajı, havuzu ve çocuk havuzu mevcut.

Konsepte dahil ücretsiz servisler -Günlük animasyon, wırelles internet bağlantısı, havuz, şezlong, şemsiye, minder.

Ücretli hizmetler - A'la carte restoran, taze sıkılmış meyve suları, tüm yabancı içecekler, kapalı şişeyle alınan içecekler, minibar, telefon, fax, kasa, nargile, çamaşır ve ütü servisi, spa-welness center. 

25 standart oda. 10 family oda. Tamamı deniz manzaralı, banyolu, balkonlu, klimali, saç kurutma makinası, tv, uydu, telefon, mini bar seyf, uyandırma servisi, 24 saat oda servisi . Yerler halı. Islak zeminler seramik.

Duş,Wc,telefon,uydu yayınlı tv,klima ,ayrı çocuk odası Alanya merkeze 7 km

Gazipaşa havaalanına 40 km

Antalya havaalanına 130 km uzaklıkta

Denize sıfır konumda bulunmaktadır

İlgili Kişi :
Adres1 :Kestel Kabaklı Mevkii , Mersin Yolu 8.km Alanya / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 242 518 17 66
Faks :+90 242 518 17 62
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.