17
Mayıs
2024
Cuma
ALANYA - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Türkmen Hotel

KONUM:
Alanya Obagöl mevkiinde,denize sıfır olup kendisine ait kumsalı,alt geçidi ve plajı mevcuttur.Alanya merkeze 3 km; Antalya hava alanına 110 km mesafededir.

TESİS:
200 kişilik kapalı restaurant , 150 kişilik havuz başı restaurant,Türk hamamı, sauna,masaj salonu,havuz bar,havuz (çocuk ve yetişkin),su kaydırağı,plaj büfe market,kuaför,berber,kuyumcu,fotoğrafçı.

ODA:
Toplam 90 oda olmak üzere 270 yatak kapasiteli hotelin 45 standart deniz ve havuz manzaralı odası,5i suit olan deniz ve havuz manzaralı odası, 35 standart dağ manzaralı odası ve 5 adet bahçe içerisinde bulunan odası mevcuttur.Split klima,banyo(Duş Küvet),saç kurutma makinesi,telefon,tv (uydu yayınları) uzaktan kumanda ,mini bar.

AKTİVİTE:
Animasyon,su kaydırağı,plaj voleybolu,su sporları (Paraşüt, jet ski, Muz Ücretlidir.) çocuk parkı,su topu,bilardo,masa tenisi,dart.

KONAKLAMA:
HERŞEY DAHİL.
Sabah kahvaltısı,öğle ve akşam yemekleri açık büfe olup saat 10:00’dan 23:00’a kadar tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsizdir

İlgili Kişi :
Adres1 :Obagöl Mevkii Alanya / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (242) 514 18 47-48
Faks :+90 (242) 514 18 74

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.