1
Haziran
2024
Cumartesi
ALANYA - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Akdeniz Mistral Hotel

Konum : Antalya ile Alanya arasında yer alan 130 km uzunluğundaki plajlarıyla Türk Rivierası olarak adlandırılan sahil şeridinin en güzel kumsalına sahip olan incekum mevkii'nde; Alanya 33 km., Antalya 100 km., Havaalanı 90 km., Denize sıfır, Kumsal plaj.

Odalar : Uydu TV, Minibar, Merkezi klima, Telefon, Müzik yayını, Kasa, Zeminde halı, Banyo - duş, Saç kurutma makinesi, Balkon

Çocuk : Çocuk havuzu, Mini club, Baby sitting, Oyun bahçesi, Çocuk
animasyonu

Tesis : Açık-Kapalı havuz, Açık ve Kapalı restaurantlar, 5 Adet Bar, Disco, Toplantı salonu, TV odası, Hamam, Sauna, Masaj, Alışveriş merkezi, Doktor, Çamaşırhane, Kuru temizleme, Mini hayvanat bahçesi

Spor ve Aktivite: Tenis, voleybol, Mini golf, Bilardo, Su sporları, Fitness center, Aerobik, Full animasyon

İlgili Kişi :
Adres1 :Okurcalar Mevkii Alanya / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (242) 527 48 03
Faks :+90 (242) 527 48 06
Elektronik Posta

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.