17
Mayıs
2024
Cuma
ALANYA - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Hotel Happy Elegance

Otel Happy Elegance 198 toplam oda, 446 toplam yatak, 50 suit, 2 özürlüler için tasarlanmış oda, 146 standart oda kapasitelidir. Otel deniz manzaralıdır.

ODA & ÖZELLİKLER:Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda music, kasa, uydu bağlantılı televizyon, split klima, duş, küvet, tuvalet, banyoda telefon bağlantısı, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

GENEL ÖZELLİKLER: Otel Happy Elegance’de split klima, klimalı ısıtma, bahçe, televizyom odası, oyun odası, kuaför, çamaşırhane, market, hediyelik eşya dükkanı, kuyumcu, jeneratör, istediğiniz an doktor, ücretsiz park gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz.

SPOR & EĞLENCE: Otel Happy Elegance iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, fitness salonu, masa tenisi, bilardo, disco, canlı şovlar, spor animasyonu, tenis, plaj voleybolu, basketbol gibi sçenekler sunmaktadır.

YEME & İÇME: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu, lobby bar, snack bar, havuz bar, plaj bar, restaurant bar, 1 a la carte restaurant, 1 açık büfe restaurant, 1 kapalı restaurant, 1 ball room restaurant bulunmaktadır. Otel dünya mutfağından farklı lezzerler sunmaktadır.

TOPLANTI &KONFERANS SALONU: Otel Happy Elegance’de 500 maksimum kapasiteli 1 toplantı odaı bulunmaktadır..

KONUM: Otel Happy Elegance Alanya’ya 8 km, denize 25 m,- Antalya Havaalanına 138 km uzaklıktadır. Otelin özel plajı bulunmaktadır.

İlgili Kişi :
Adres1 :Kuyucak Mevkii Yeni Mah.Mahmutlar Alanya / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (242) 528 30 44 - 528 30 45 - 528 32 88
Faks :+90 (242) 528 36 78

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.