2
Mayıs
2024
Perşembe
ALANYA - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Hotel Mirador

Otelimiz Uluslar arasi Antalya Havalimani'na 112 km uzaklikta olup Konakli beldesine 3 km , Alanya ilçesine 12 km mesafededir. Otelimizde 2 Suit (jakuzili), 10 adte Aile odasi, 10 adte Connection oda ve 201 adet Standart oda olmak üzere 223 oda 500 yatak mevcuttur.Odalarimiz modern tarzda dekore edilmekle birlikte, 24saat ücretsiz Klima,saç kurutma,minibar,televizyon (uydu sistemli),telefon ve emanet kasasi mevcuttur.Otelimizde konuklarimiz tenis, masa tenisi,ve plaj voleybolu sahalarindan yararlanabilir. Masa tenisi ve plaj voleybolu ücretsizdir. Tenis kortu gündüz saatlerinde ücretsiz,aydinlatmanin yapildigi gece saatlerinde ücretlidir. Otelimiz ,siz misafirlerimizi rahat ve güzel tatil geçirmeniz için gerekli olan tüm aktivasyonlari uzman ekipler ve profesyonel yönetim ile sadece sizin memnuniyetini düsünerek uygular... Otelimizin alisveris merkesi misafir lerimizin günlük ihtiyaçlarini karsilayacak kapasitededir. arket, Kuyumcu, Hediyelikesya,Tuhafiye ve Baharat dükkanlarinin yani sira bay ve bayan kuaförü vardir. Otelimizde çamasirhane ve kuru temisleme hizmeti verilmektedir (ücretlidir). Saglik odasinda mesai günleri ve saatleri içinde bir hemsire görev yapar ve kuaförü vardir. Otelimizde çamasirhane ve kuru temisleme hizmeti verilmektedir.

Sauna, Türk Hamami (ücretsiz), masaj,cilt bakimi ve çamur banyolarindan (ücretli) yararlanabilrisiniz. Otelimizde degisik damak zevkine hitap eden restaurantimizin yani sira, günün farkli saatlerinde farkli mekanlarda içkinizi yudum lamanizi mümkün kilan 2 adet barimzi vardir.Otelimizde günde dört kez yemek servisi yapilir: sabah kahvaltisi, ögle yemegi, 5 çayi ve aksam yemegi zengin bir açik büfe düzeninde sunulur.

İlgili Kişi :
Adres1 :Konaklı Kasabası Alanya / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (242) 565 15 45
Faks :+90 (242) 565 15 71
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.