23
Mayıs
2024
Perşembe
ALANYA - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Rubi Hotel

 

Alanya / İncekum'da denize sıfır. İki bloktan oluşmaktadır.
A Blok denize sıfır, B Blok otoyolun arkasından çok güzel bir alt geçitle sahile ve A Bloğa 50 mt mesafeyle bağlanmıştır.
A Blok : 224 oda (203 standart, 2 engelli, 10 junior suit, 9 suite), 457 yatak kapasiteli, 5 yıldızlı bir tesistir. Odalarda hem french hem de twin yatak seçme imkanı mevcuttur.


Tüm odalar denize sıfır ve bir gemi güvertesindeymiş gibi manzaraya sahip balkonlu, tv (sat), müzik yayını (tv'den), safe, minibar (günlük 1,5 litre su dolumu yapılır), telefon (direk), tüm odalarda gömme banyo, fön, klima (saatli çalışma), oturma grubu ve sehbası, standard odalar en fazla üç kişiliktir, sedir ağaçlı Akdeniz tarzındadır.
Standart odalar 22 m2, suit odalar 37 m2 'dir.

B Blok :
Zemin kat hariç tüm odalar deniz manzaralı, A Blok odalarıyla aynı standartlara sahip fakat daha büyük, geniş ve lüx dizayn edilmiştir. Ayrıca yerler halıdır.
Standart odalar 25 m2, junior suit ve suit odalar 37 m2 'dir. 

Restaurantlar :
- Deniz manzaralı, Klimalı Ana Restaurant (Toplam 600 kişi kapasiteli, 400 kişilik kapalı, 200 kişililk açık teras kısmı bulunmaktadır, sigara içilmeyen bölüm mevcuttur).
- 2 adet Alacarte Restaurant (80 ve 40 kişilik).

Barlar :
- Snack & Pool Bar (300 kişilik deniz ve havuz manzaralı açık teras)
- Şark Köşesi (gözleme verilir).
- Egzotic Bar.
- Disco Star's Bar (1000 kişilik).

Diğer Hizmetler : Konferans Salonu (250 kişilik), Toplantı ve Welcome coctaillerinin yapıldığı toplantı salonu (50 kişilik, klimalı), Lobby (klimalı), Tv Odası, Fitness Center, Hamam, Sauna, Açık ve Kapalı Havuz (her ikisinde de ayrıca çocuk havuzu), İki hatlı Bowling Salonu, Bilardo, Masa Tenisi, Tenis, Kano, Deniz Bisikleti, Alış veriş merkezi (minimarket, kuaför, kuyumcu, butik, fotoğrafçı), Dalgıç Okulu, Oto Kiralama, Doktor.
Özel Plaj, sahilde ve havuzlarda şemsiye, şezlong, minderler, ve havlular ücretsizdir. Sahilde otelden 100 metre ilerde tüm su sporları mevcuttur (Jet-Ski, Banana, Parasailing)

İlgili Kişi :
Adres1 :İncekum Mevkii, Alanya / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :07410
Telefon :+90 242 517 19 90
Faks :+90 242 517 13 23
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.