5
Mayıs
2024
Pazar
ALANYA - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Club Kastalia Tatil Köyü

Standart Oda :
Klima, Fön makinesi, Duş, TV, Emanet kasaücretli, Mini bar cola,fanta,su, haftada iki gün dolar mevcuttur. Odalarımız balkonlu, teraslı, balkonsuz veya terassızdır. Aile odalarımızda; Klima, Fön makinesi, Duş, Telefon, TV, Emanet kasaücretli, Mini bar cola,fanta,su, haftada iki gün dolar mevcuttur. Bu odalarımızın hepsi balkonludur, birbirine bağlantılı iki odadan oluşup bir odada french bed, diğerlerinde tween bed bulunmaktadır. 
GENEL ÖZELLİKLER :
Tesisimiz, şehir merkezine 12km., havalimanına 113km. uzaklıktadır. Kulübümüz 166 standart, 46 aile odası olmak üzere toplam 212 oda ve 599 yatak ile misafirlerimize hizmet vermektedir. Haftanın 6 günü profesyonel animasyonumuz; gün boyu aktiviteler, geceleri ise hazırladıkları şovlarla misafirlerimizin beğenisine sunulmaktadır.

YİYECEK & İÇECEK :
Sabah kahvaltı 07:30 – 10:00
Geç kahvaltı 10:00 – 10:30
Öğle yemeği 12:30 – 14:00
Çay & Kahve saati 16:00 – 16:30
Akşam Yemeği 19:30 – 21:00
Gece Aperatif 24:00 – 24:30

Tüm öğünlerimiz “Açık Büfe” olarak servise sunulur. Restoranlarımız da açık ve kapalı alanlar mevcuttur. Mama sandalyemiz bulunmaktadır.

BARLARIMIZ:
Neptün Bar, Le Fliou Bar, ve servis bar olmak üzere 3 adet barımız mevcuttur. Bunların dışında çay bahçemiz de 16.00-23.00 saatleri arasında müşterilerimize hizmet vermektedir. Çay bahçesinde; Türk kahvesi, su, şarap ve çeşitli çay çeşitleri ile birlikte nargile verilmektedir. İçecekler ücretsiz, nargile ücretli olarak müşterilerimize sunulmaktadır.

HAVUZ ÖZELLİKLERİ:
2 adet açık havuzumuz, 1 adette çocuk havuzumuz bulunmaktadır. Havuzlarımızın 1 tanesi 1,35cm. diğeri ise; kademeli 1,35- 2,40cm. derinliğindedir. Havuzlarımız tatlı su içermektedir.

DENİZ ÖZELLİKLERİ:
Kumlu – çakıllı, kısmi kayalık, sığdan derine doğru, iskele mevcuttur, deniz suyu tuzludur, şezlong, plaj havlusu, şemsiye ve minder ücretsizdir.

ÜCRETLİ HİZMETLER:
Kuaför, Doktor, Araç kiralama, Ankesörlü telefon, Masaj



Suit Oda :
Klima, Fön makinesi, Duş, Telefon, TV, Emanet kasaücretli, Mini bar cola,fanta,su, haftada iki gün dolacak. Bu odalarımızın hepsi balkonludur, Birbirine bağlantılı iki odadan oluşup bir odada french bed, diğerlerinde tween bed bulunmaktadır.

Emanet kasalarımız ücrete tabi olup, odalarımızın içerisinde bulunmaktadır.
Tüm odalarımızın zemini kalebodurdur. 
SPOR AKTİVİTELERİ

• Basketbol
• Beach Voleybol
• Dalış Dersi Ücretli
• Tenis Ders ve ışıklandırma ücretli
• Okçuluk
• Masa tenisi
• Aerobik
• Su topu
• Ayak tenisi Sahası
• Sörf isteyen misafirlerimiz ücretsiz olarak sörf derslerinden yararlanabilirler
• Katamaran, ücretli olarak da banana, jet ski, paraşüt mevcuttur

İlgili Kişi :
Adres1 :Konaklı /Alanya / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :07490
Telefon :+90 (242) 565 13 16
Faks :+90 (242) 565 14 28
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.