20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALANYA - ANTALYA

1 hafta önce o evde neler oldu?

Antalya'da kendilerinden 1 haftadır haber alınamayan genç çift evde ölü olarak bulundu.

Genç adamın önce eşini öldürdüğü, daha sonra kendisini astığı tahmin edilirken, vücutlarında bıçak ve darp izlerine rastlandı. Edinilen bilgiye göre, Alanya'nın, Mahmutlar beldesi Yaylalı köyü Alaçatı mevkiinde oturan beş yıllık evli E.H ve S.H çiftinden bir haftadır haber alamayan komşuları, evden gelen kötü kokular üzerine genç kızın babası K.B'yi aradı.

Kızının oturduğu apartmana gelen baba, kapıyı açan olmayınca şüphelenip evin çatı katından balkona indi. Pencereden baktığında damadı E.H'yi ipte asılı gören K.B, içeriye girdiğinde kızı S.H'yi ölü olarak buldu.

Olay yerine gelen jandarma evde geniş çaplı inceleme yaptı. Cinayet şüphesiyle hareket eden jandarma evin kapısının kilitli ve üzerinde anahtar olduğunu görünce bu kez pencereler üzerinde olası parmak izi araştırdı. Jandarma kriminal ekipleri cinayet şüphesi ve intihar olayı yaşanan evin her köşesinde tek tek delil aradı.

Cesetleri evde bulan ve gören yakınları ile komşuların ifadeleri alındı. Genç çifte ait cep telefonlarından son görüşmeler ve mesaj kayıtları incelemeye alındı. Çiftin anne - babası olay yerinde geldiğinde sinir krizleri geçirdi.

Evde yapılan incelemenin ardından genç çiftin cesetleri, Alanya Belediye Morguna kaldırıldı.

.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 10:52:57
Güncelleme :17 Mayıs 2008 Cumartesi 11:24:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman kafes IP: 84.193.101.xxx Tarih : 26.05.2008 17:53:09

allah rahmet eylesin.tum ailesine bas sagligi diliyorum.duydugumda cok sasirdim.cocuk cok sezsiz birisiydi