19
Mayıs
2024
Pazar
ALANYA - ANTALYA

Alanya Belediyesi alacaklarının peşine düştü

Borcunu ödemeye yanaşmayan kişi ve kuruluşlar hakkında icra takibi başlattıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, "Bu işlemi yapmaya mecbur kaldık. Herkes borcunu ödesin." dedi. İcra takibinin şu anda borcu bulunan 185 kişi ve kuruluşu kapsadığını belirten Başkan Sipahioğlu, borçların büyük bir kısmının su ve kira bedelleri olduğunu belirtti.

Başkan Sipahioğlu, vadesi gelmesine rağmen ödemeye yanaşmayan diğer borçlular için de önümüzdeki günlerde icra takibine devam edileceğini söyleyerek, "Yüklü miktardaki borçlarını ödemeyen kişi ve kuruluşlar için icra takibi başlatıldı. İcra takibi başlatılan 185 kişi veya şirketin belediyeye 3 trilyon lira borcu bulunmakta. Ayrıca bu borçlar zamanın geçmesine rağmen halen ödenmeyen alacaklar." şeklinde konuştu.


Alanya Belediyesi ile Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin yaptığı işbirliği sonucu, birisi Kleopatra birisi de Keykubat plajına olmak üzere iki adet halk plajı yapacaklarını ifade eden Başkan Sipahioğlu, ihaleye çıkarılması beklenen Ulaş plajına da belediye olarak talip olduklarını kaydetti.

ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2004 Salı 16:58:59
Güncelleme :3 Ağustos 2004 Salı 17:15:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?