19
Mayıs
2024
Pazar
ALANYA - ANTALYA

Alanya cenaze taşıma aracı hizmet girdi


Alanya Esnaf Kefalet Kooperatifi’ne ait 125 milyar lira değerindeki cenaze yıkama, cenaze taşıma ve makam aracı, kesilen kurbanın ardından dualarla hizmete sokuldu. Alanya’da bulunan esnaf odası temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği tören Alanya Belediye Mezarlığı’nda gerçekleştirildi.

Törene Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Alanya Müftüsü Muhammed Gevher, esnaf odası başkanları ve çok sayıda vatandaş iştirak etti. Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Darı, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
"Alanya’da bulunan diğer oda başkanları ile biraraya gelerek bu araçları ilçemize kazandırdık. İçinde morgu ve sıcak sulu yıkama sistemi bulunan cenaze arabamız da halkın önemli ihtiyaçlarından biriydi. Cenaze taşıma ve yıkama aracı, tüm vatandaşlarımızın ücretsiz olarak hizmetindedir. İnşallah hayırlı olur. Ölüm iyi değil; ama nasıl olsa hepimiz bir gün öleceğiz. Bu da bir ihtiyaç."


Alanya Müftüsü Muhammed Gevher’in duaları ile cenaze yıkama ve taşıma araçları hizmete girdi. Duanın ardından araçlar için kurban kesildi.

ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2004 Cuma 14:29:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?