19
Mayıs
2024
Pazar
ALANYA - ANTALYA

Alanya'da cinayet

Antalya'nın Alanya İlçesi'ne bağlı Tosmur Beldesi'nde meydana gelen cinayette, bir kişinin boşandığı eşine ev kiralayan ev sahibini bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürüldü. 

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Dimçayı yolu üzerinde bulunan bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seracılıkla uğraşan ve apartman sahibi olduğu kaydedilen Ali Aksoy'un evinin kapısını çalan ve aynı bölgede yaşayan Adıyaman doğumlu Abidin E. (56), kapıyı açan Aksoy'a, ''Benim boşandığım eski eşime evini kiralamışsın. Oysa ben O'nu Alanya'da görmek istemiyorum'' diyerek bağırmaya başladı. Ardından başlayan tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. 

İddiaya göre, kavga sırasında belindeki ekmek bıçağını çıkaran Abidin E., Aksoy'un sol göğsüne iki kez sapladı. Kanlar içerisinde yere yığılan Ali Aksoy, oğlu Orhan Aksoy tarafından özel bir otomobille Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 3 çocuk babası Aksoy, ameliyathaneye alındığı sırada hayatını kaybetti. Çıkan kavgada Ali Aksoy tarafından kafasına aldığı odun darbesi ile yaralandığı belirtilen zanlı Abidin E. ise, özel bir hastanede yapılan tedavisinin ardından Alanya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. 

Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir, beldede yaşanan olayın ardından Alanya Devlet Hastanesi'ne geldi. Polis, hastanede geniş güvenlik önlemleri alırken, hastaneye akın eden Aksoy'un yakınları fenalık geçirdi.
Polis, Abidin E.'nin 3 ay önce boşandığı bildirilen ve olayın ardından kayıplara karışan eski eşini arıyor.
iha
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2006 Pazar 23:13:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?