17
Mayıs
2024
Cuma
ALANYA - ANTALYA

Alanya'da köpek yüzünden kavga: 2 yaralı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, komşuları olan karı-koca tarafından köpeği taşlanan şahıs, 6 ay sonra aileyi tarlada pusuya düşürerek kurşun yağmuruna tuttu.
Silahlı saldırı sonucu Nuri ve Emine Aksoy yaralanarak Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma tarafından yakalanarak adliyeye çıkartılan Reşit Kılınç, tutuklanarak Alanya Kapalı Cezaevi'ne konuldu.
Edinilen bilgiye göre olay, Alanya'ya bağlı Bademağacı Küyü'nde bu sabah meydana geldi. 6 ay önce komşunun köpeği Aksoy kendi bahçelerine girince Nuri Aksoy'un kızkardeşi, köpeğe taş atarak yaralanmasına neden oldu. Olaydan sonra 6 ay bekleyen köpeğin sahibi Reşit Kılınç, bugün sabaha karşı Aksoy ailesinin tarlasının yanında bulunan duvarın arkasına pusuya yattı. Kılınç, 2 yaşındaki çocuklarına yanına alarak sabah erkenden tarlalarına giden Nuri ve Emine Aksoy çiftine kurşun yağdırdı. Olayda Aksoy ailesinin 2 yaşındaki oğulları yara almazken, baba Nuri Aksoy göğsünden, anne Emine Aksoy ise sağ bacağından yaralandı. Yaralılar, Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren Reşit Kılınç, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bugün Alanya Adliyesi'nde mahkemeye çıkartılan Reşit Kılınç, tutuklanarak Alanya Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
Baba Nuri Aksoy tarlaya geldiklerinde bir anda silah sesleriyle irkildiklerini ve kendini yerde bulduğunu belirterek, "Göğsüm kanlar içinde kaldı. Hemen eve doğru koşmaya başladım ve jandarmaya haber verdim. Ben kaçarken birkaç kez daha silah sesi duydum. Silah sesine gelen kayınlarım eşimi kanlar içinde yerde bulunca beni ve onu hastaneye götürdüler" dedi.
ANTALYA - İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2004 Perşembe 00:13:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?