18
Mayıs
2024
Cumartesi
ALANYA - ANTALYA

Alanya'da taksici gaspı: 1 yaralı

Edinilen bilgiye göre, olay Alanya Ulaş mevkiinde gece saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Saray Taksi Durağı’nda taksicilik yapan Sinan Erdoğan (37), Otogar Kavşağı’nda 07 H 0863 plakalı taksisine müşteri olarak binen iki kişiyi Okurcalar’a götürmek için yola çıktı. Alanya çıkışı Ulaş mevkiine gelindiğinde, yolculardan biri aracı sağa çekmesini istedi. Aracı sağa çeken Sinan Erdoğan, kimliği belirsiz iki kişinin saldırısına uğradı. Boynuna tornavida saplanan Erdoğan, aynı kişiler tarafından başına taşla vurularak öldürülmek istendi. Aynı anda cebinden cüzdanını da alan saldırganların elinden kaçmayı başaran Erdoğan, Alanya Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Taksisine binen müşterilerinin istekleri üzerine arabayı sağa çekip durduğunu söyleyen Erdoğan, "Durmamla birlikte arkada bulunan müşteri boynuma bir şey sapladı. Her tarafım kanlar içinde kaldı. O sırada boynuma birkaç darbe daha aldım. Bunun üzerine dönerek arkadaki müşterinin elini tutup parmağını koparır derecesine ısırdım ve tornavidayı elinden aldım. Sonra aracın kapısını açarak, kendimi dışarı attım. O sırada diğeri beni yerde yakaladı ve başıma taşla vurmaya başladı. Tekrar can havli ile ayağa kalkarak kendimi yola attım. Onlar ise kaçtılar" dedi.

Sinan Erdoğan’ı yaralayan saldırganlar, olay yerinden yaya olarak kaçtı. Sinan Erdoğan ise yoldan geçmekte olan bir taksici tarafından görülerek Alanya Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Acil serviste tedavi altına alınan Sinan Erdoğan’ın, hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

iha-alanya
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2004 Salı 11:18:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?