22
Mayıs
2024
Çarşamba
ALANYA - ANTALYA

Alanyalı yazardan sevgi kitabı

Alanya’da faaliyet gösteren AN-ES Ses ve Görüntü Sistemleri’nin sahibi Ali Adnan Talu’nun "Güneş Bu Kadar Parlar Mıydı Senden Önce" adlı 136 sayfalık kitabı görenleri şaşırtıyor. Kitabın 10 sayfalık giriş kısmı dışındaki 126 sayfalık bölümü "Seni seviyorum" cümlesinden oluşuyor. 25 bin kez "Seni seviyorum" cümlesinin tekrarlandığı kitap, gerçek sevgiye farklı bir bakış açısı sunuyor.

Kitabın seven ve art niyetsiz insanlara bir mesaj niteliği taşıdığını ifade eden Ali Adnan Talu, kitabını yeni yıl ve Sevgililer Günü öncesinde tüm sevenlere armağan ettiğini belirtti. Kitabı ilk promosyon olarak çıkardıklarını, hiçbir ticari amacı olmadığını ve kitabın gelirinin kimsesiz çocuklara bağışlanacağını dile getiren Talu, "İlk olarak bin adet kitap bastık. Şu anda bu rakam 86 binlere ulaştı. Yurt genelinde büyük mağazalar 14 Şubat Sevgililer Günü’nde müşterilerine dağıtmak için satın alıyorlar. Tamamen sevgiye köprü olmayı amaçlayan ve art niyetli insanları protesto eden bir kitap" dedi.

Kitapla ilgili çok olumlu tepkiler aldığını belirten Talu, "Promosyon olarak dağıttığımızda kitabı okuyan ve birbirine hediye eden birçok evli ve nişanlı çift, beni telefonla arayarak hatta bizzat gelerek teşekkür ettiler. Bazı öğrenciler ise çıkmak istedikleri kızlara kitaplarımı hediye ettiklerini söyleyerek teşekkür ettiler. Bu tepkiler beni umutlandırdı" diye konuştu.

"Deniz Böğrülceleri" adlı başka bir kitabının daha piyasaya çıkmak üzere olduğunu ve bu kitabın biraz da o çalışmaya dikkat çekeceğini umduğunu söyleyen Talu, "Yaşantıda erozyona uğrayan, kirlenmiş ortam içerisinde sevginin çözemeyeceği hiçbir şey yoktur. Bir dolu sevginin arasına art niyetli fikirlerin, insanların girmemesini istiyorum. Kitabımın seven insanlara, art niyetsiz insanlara bir mesaj niteliği taşımasını istiyorum. 20 gün sonra Deniz Böğrülceleri adlı sosyal içerikli bir kitabım daha çıkıyor" şeklinde konuştu.

RIZA YANIK ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2005 Pazar 14:42:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
buket emirğanoğlu IP: 78.164.236.xxx Tarih : 18.10.2009 22:30:43

mükemmel bir kitap   baş giriş yazıları harika olmuş. bu beyfendinin kızı için yazdığı şarkınında başkaları tarafından çalındığını. ntv de izledik hayretler içinde kaldım..bu şarkıyı hala söyleyen insan utanıp bu insana telif ödemeli..tebrikler ali bey   ne olur  ve  büyük sevdim şarkılarınızın hazırlıkları harika olmuş  bekliyoruz.ünlü sanatçılar bu sefer hırsızlık yapmaya  utanırlarda sizi hatırlarlar,  saygılarımla iyi çalışmalar