19
Mayıs
2024
Pazar
ALANYA - ANTALYA

Alanya'ya tatile gelen Alman kız kayıplara karıştı

Edinilen bilgilere göre, Alanya’ya bağlı Avsallar Beldesi’nde bulunan 4 yıldızlı bir otelde kalan Alman Petra Eder’in 12 yaşındaki kızı Lisa kayboldu. Dün öğle saatlerinde annesinden "Deniz yatağı almaya gidiyorum" diyerek ayrılan Lisa’dan bir daha haber alınamadı. Kızının yaşının küçük olmasına rağmen uzun boylu ve alımlı olduğunu söyleyen anne Petra Eder, kızını görenlere çağrıda bulunarak, "İnsanlık namına kızımı görenler jandarmayı arasın" dedi.

Petra Eder, beldeye 4 gün önce geldiklerini, kızının dün öğle saatlerinde kendisinden para aldığını ve "Deniz yatağı almaya gidiyorum" diyerek yanından ayrıldığını anlatan Eder, kızının biran önce bulunmasını istedi. Acılı anne Eder, "Otelin hemen girişinde bulunan işyerinden deniz yatağı alacağını söyledi. Öğle saatleri idi. Bir daha kızımdan haber alamadım. Üzerinde mavi bir tişört ve mavi bir mini etek vardı. Kızımı görenler insanlık namına jandarmaya haber versin" dedi.

Otel yetkilileri de, küçük kızın fotoğraflarını renkli fotokopi ile çoğaltarak çarşı içindeki direklere ve panolara astılar.

iha-alanya
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2004 Pazartesi 14:26:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?